Deadline

Då har vi en dedline att passa. Datafilen med hela katalogen skall vara färdig att skickas till tryckeriet nu på fredag. Tryckeriet skall försöka att trycka katalogen under vecka 44 (höstlovet). Så har vi tur så får vi katalogen veckan efter det. Vi reserverar dock oss mot ändringar.

image26

Framsidan är fotograferad

Då har alla modeller plåtats för framsidan. Vi kan ge ett smakprov på en av bilderna, men dock lite justerad ;-) Vi har fått frågan när katalogen är klar. Det går i dagsläget inte att säga då det beror på en massa olika faktorer. Bl a så har vi inte fått tillbaks alla korrekturer från mentorerna. När vi gjort klart katalogen i datorn så måste vi boka in en tid hos tryckeriet så att de kan trycka den och det hänger på om de kan klämma in oss i produktionen. Men vi hoppas på att den skall vara klar inom några veckor.
Det man inte får glömma är att hela produktionen av fotokatalogen är ett elevarbete och det innebär att vi inte bara kan sitta och jobba med detta. Just nu har vi dock högsta prioritet på att få den klar.

image25

Fotomodeller

Nu har det varit tyst i några dagar, vad är det då som händer? Vi har nu skapat dokumentet som till slut skall bli en katalog. Sedan så har vi även tagit beslut kring hur sidorna skall se ut. En sorts mall måste skapas så att känslan från årets tema går igen på alla sidorna. All fotografering är inte klar. Det som återstår är bl a bilden till framsidan och vissa andra sidor. Vi kommer under veckan att spana extra på alla som går i korridorerna för att se om någon platsar på framsidan :-) Så "strike a posé" och sträck på dig, vem vet det kanske blir du.

image24
Philip är den som fått ansvaret för huvuddokumentet

RSS 2.0